Hjem  / Nå bruddgaranti på SMT serien   

Nå bruddgaranti på SMT serien

Fra denne sesongen utvider vi bruddgarantien til å gjelde flere TRYGG kjettinger. Nesten hele sortimentet på TRYGG traktorkjetting tilbys nå med bruddgaranti. Nøsted & er eneste kjetting produsent som tilbyr bruddgaranti.

Fra tidligere har vi hatt bruddgaranti på traktorkjettingene TRYGG Fast trac og TRYGG Safety grip. Nå er bruddgarantien utvidet til å gjelde TRYGG SMT og SMT Flexi. Vi er så tett på produksjonen av kjettingene våre med fabrikken her i Mandal, at vi tørr ha en slik garanti. Siden 1939 har vi utviklet og produsert kjettingen, og slik opparbeidet oss en ekstrem dybde og breddekompetanse på konstruksjon, herding, sveising, produksjon og ikke minst på valg av råvare.  Vi er med på å bestemme egenskapene til råmaterialet vi kjøper inn, det er en viktig faktor, forklarer Kjetil Aukland.

Vi er fornøyde med å utvide garantien, da vi selger mye av spesielt SMT Flexi. Det er en kjetting med overdimensjonerte pigger. En svært god kjetting både for vei og ikke minst terrengkjøring. Den er fleksibel og kan tilpasses både nye og gamle dekk, også etter bytte av dekkdimensjon. Den justeres med enkle håndgrep.

Forhåpentligvis ser markedet på det som en trygghet at vi tilbyr denne garantien. Selv om kjettinger til slutt ryker, er det viktig for oss at den ryker på rett plass, hvis ikke er det noe galt, tilføyer Tom Petter Olsen.