Hjem  / Forsvaret velger TRYGG kjetting!   

Forsvaret velger TRYGG kjetting!

Nøsted & vant anbudsrunden og har inngått en rammeavtale med det norske Forsvaret om levering av TRYGG hjulkjetting. Kontrakten med det Norske Forsvaret har en verdi på ca 20 mill NOK og er viktig for Nøsted & sin satsning på fremtidig produktutvikling og bærekraftig produksjon i Norge.

Det norske forsvaret har allerede i mange år kjørt på Trygg hjulkjetting, utviklet og produsert av Nøsted& i Mandal. I sommer var leveranse til forsvaret ute på anbud, der flere aktører var på banen. Trygg levert av Nøsted & er stolt over å kunne meddele at vi igjen er valgt som leverandør til det Norske Forsvaret.

Trygg er valgt på grunn av pris, kvalitet og ikke minst nærhet til markedet med både utvikling og produksjon i Norge. Pandemien vi har fått kjenne på kroppen siste 1,5 årene har styrket store kunders bevissthet og behov for nærheten til både utvikling og produksjon for å sikre fremtidig leveranse. Nøsted & er stolte og glade for at investeringen i norske arbeidsplasser knyttet både til utvikling og produksjon av Trygg gir denne tryggheten til det norske markedet.

Nøsted & Produserer NATO godkjente kjettinger til forsvarets kjøretøyer. LFS kjetting er utviklet i samarbeid med forsvaret og tilfredsstiller de krav forsvaret har til kjetting. Vi er svært fornøyd med å ha Forsvaret med oss videre som kunde i 4 nye år. Forsvarskjettingen er et viktig produkt hos oss, det samme er Forsvaret som kunde, sier Tom Petter Olsen, Key account manager hos Nøsted &.