Hjem  / Møt oss på Agroteknikk   

Møt oss på Agroteknikk

Nøsted & har stand på Agroteknikk med merkevarene TRYGG og IGLAND. Agroteknikk er landbrukets største og viktigste møteplass, her kan du oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få faglig inspirasjon og møte bransjen. Besøk oss på stand D01-01.

TRYGG

 

Vi stiller ut et bredt utvalg produkter på messen. Fra TRYGG har vi med en rekke traktorkjettinger, skogsbelter og skogskjetting. Nytt av året er at vi nå tilbyr gjenvinning av kjetting; “TRYGG grønt grep”. Grønt grep ordningen gir deg som kunde rabatt på ny traktorkjetting ved innlevering av gamle kjettinger. Stål kan gjenvinnes i det uendelige og vi sparer opptil 90% av energiforbruket ved å gjenvinne stålet fremfor å produsere nytt.

IGLAND

Fra IGLAND stiller vi ut flere vinsjer, tømmervogner, snøryddingsprodukter og løfteutstyr. Høstens nyhet er tømmerkloa GR 30; det er en kraftigere utgave enn GR 20 tømmerklo. Vi har merket behovet i markedet for en større og kraftigere tømmerklo som er beregnet for de tyngste løftene. Det nye produktet GR 30 passer godt på større lastere, er effektiv til sammenskyvning, sortering, stabling og løft av tømmer.GR 30 kan også påmonteres steinplate til håndtering av stein, røtter og andre materialer. Den har en maks åpning på 109cm og veier 260kg.

Vi kan også meddele at IGLAND tømmervogner er typegodkjent for kjøring på vei og at 2022 modellene derfor leveres klare til registrering!

Du vil også kunne få informasjon og se et utvalg av våre produkter hos våre forhandlere på messen. Besøk Felleskjøpet, EIK og A-K maskiner!