herobilde_Skogskjetting

Skogskjetting

Skogen har alltid hatt en spesiell plass i våre hjerter. Det har gitt seg utslag i et bredt utvalg av gjennomtestede skogskjettinger til alle formål.

TRYGG kjetting er produsert for norske forhold og derfor passer kjettingen også utmerket for utfordrende miljø og veier andre steder i verden. Med stål fra vestlige stålverk og full kontroll på produksjon og produktutvikling garanterer TRYGG for kvalitet i alle ledd. TRYGG kjetting varmebehandles etter herding noe som mer enn dobler bruddmotstanden. Kjettingen er laget av dobbelt borstål, med dobbel herding og dobbel motstand mot brudd.

Til både skogsmaskiner og tømmerbiler har vi utviklet skreddersydde kjettinger til alle formål. TRYGG skogskjettinger er velkjent for et suverent grep og lang levetid. Kjettingene leveres i flere mønstertyper og godstykkelser til de store skogsmaskinene. Våre skogskjettinger kombinerer aggressivitet med uovertruffen stabilitet. Enten det er tynningsarbeid, skogsdrift eller andre krevende oppgaver, har vi hjulkjettinger som møter ditt behov.

Skog Cropped
bilde_Dji Fly 20231201 084424 464 1701416684700 Photo Optimized 3

Vi har det største utvalget og det største lageret for å tilfredsstille våre kunders behov. Vi ekspederer raskt og effektivt og jobber kontinuerlig med å forenkle og forbedre alle ledd.