SB 2690 Snøfres
IG724000
kr 292 956,00 pr stk
Inkl. mva.

Stor og kraftig to-trinns snøfres for de største oppgavene. Leveres standard for bakmontering. Fresen leveres med vendbart 3-pkt kobling for front eller bakmontering, kantskåler med toppskjær, skvettlapper, gearkasse for 1000 o/min, automatisk utkobling, glidesko, markeringslys og hydraulisk utkastertut.

 

Fresen er bygget for gjenåpning av nedsnødde veier eller effektiv rydding i snørike områder. Valgfri front- eller bakmontering, og kan også benyttes ved rygging. De store og robuste innmaterskruene mater kontinuerlig viftehuset med snø. Kraftig gearboks som fordeler seg i tre retninger, til begge innmaterskruene og direkte til viften, Innmaterskruene har hver sin automatiske overbelastningssikring, som kobler ut kraften et øyeblikk, for så å koble inn igjen når motstanden er normalisert.
Viftehuset på 90 cm, inneholder en fem-bladet vifte som sørger for en jevn og kraftig stråle med veldig lang rekkevidde. Viften er også sikret mot overbelastning. På alle strategiske deler av fresen, som vifte, viftehus og innmater-skruer, er det brukt Hardox stål slik at fresen tåler påkjenningene ved profesjonelt bruk år etter år.

Vis mer
Be om leveringstid

Standard bredde: 2,6 meter
Standard høyde uten toppskjær: 1,45 meter
Standard høyde med toppskjær: 2,1 meter
Arbeidsbredde kantskåler: 2,5 meter
Innmaterskruer: 95 cm
Fem blads vifte: 90 cm
Vekt-basisversjon: 1700 kg
Traktorstørrelse: 150 HK —>

Relaterte produkter