herobilde_Traktorkjetting

Traktorkjetting

Traktorkjetting-sortimentet vårt dekker alle formål – fra veikjøring til skogbruk og alt imellom. Både for profesjonell- og hobbybruk.

TRYGG kjetting er produsert for norske forhold og derfor passer kjettingen også utmerket for utfordrende miljø og veier andre steder i verden. Med stål fra vestlige stålverk og full kontroll på produksjon og produktutvikling garanterer TRYGG for kvalitet i alle ledd. TRYGG kjetting varmebehandles etter herding noe som mer enn dobler bruddmotstanden. Kjettingen er laget av dobbelt borstål, med dobbel herding og dobbel motstand mot brudd.

Traktorkjettinger fra TRYGG er markedets mest fleksible kjettinger. De kan med letthet forkortes og forlenges ettersom nye og gamle dekk krever det. Hver kjetting kan enkelt tilpasses flere forskjellige dimensjoner. Våre bestselgere innen Traktor kjetting er Fast trac; lettkjetting med firkantpigg, samt SMT med overdimensjonerte pigger som gir et fantastisk godt grep.

Trygg Kjetting Traktor 01 (18 Of 22) (1)

Bruddgaranti

Nøsted & gir som eneste produsent av hjulkjetting bruddgaranti på transportkjetting og traktorkjetting. Garantien omfatter hele vår produktportefølje. Mange års erfaring og testing under krevende forhold, testing i laboratoriet, utvikling av sveiseteknologi og herdeteknologi, gjør at vi er så sikre på TRYGG hjulkjetting sin kvalitet, at vi garanterer mot brudd som skyldes produksjonsfeil.

 

bilde_Trygg Kjetting Traktor 01 (5 Of 22) (1)

Vi har det største utvalget og det største lageret for å tilfredsstille våre kunders behov. Vi ekspederer raskt og effektivt og jobber kontinuerlig med å forenkle og forbedre alle ledd.