herobilde_Transportkjetting

Transportkjetting

Nøsted & produserer kjettinger for all type bruk langs vei. Fra lettkjettinger med høy komfort via konvensjonelle piggkjettinger bygget med tverrlenker, til helflytende rutemønstrede kjettinger for tyngere maskiner og vanskelige forhold.

Med stål fra vestlige stålverk og full kontroll på produksjon og produktutvikling garanterer TRYGG for kvalitet i alle ledd. TRYGG kjetting varmebehandles etter herding noe som mer enn dobler bruddmotstanden. TRYGG kjetting er den eneste kjettingen som er sertifisert etter Norsk Standard, NS 5960:2010 som dekker ÖNORM V 5119.

Alle TRYGG transportkjettinger er miljøvennlige, slitesterke og kostnadseffektive, og de leveres i praktisk emballasje for enkel håndtering og montering. Uavhengig av modell, kan du være trygg på at TRYGG leverer pålitelige transportkjettinger til alle forhold. Blant utvalget finner du modeller som er skapt for å håndtere ulike kjøretøy og utfordrende forhold. Fra buss, lastebiler og hengere, til tunge søppel- og anleggbiler. 

Trygg Kjetting Tømmerbil (11 Of 49)

Bruddgaranti

Nøsted & gir som eneste produsent av hjulkjetting bruddgaranti på transportkjetting og traktorkjetting. Garantien omfatter hele vår produktportefølje. Mange års erfaring og testing under krevende forhold, testing i laboratoriet, utvikling av sveiseteknologi og herdeteknologi, gjør at vi er så sikre på TRYGG hjulkjetting sin kvalitet, at vi garanterer mot brudd som skyldes produksjonsfeil.

bilde_Trygg Kjetting Tømmerbil (6 Of 49)

Vi har det største utvalget og det største lageret for å tilfredsstille våre kunders behov. Vi ekspederer raskt og effektivt og jobber kontinuerlig med å forenkle og forbedre alle ledd.