herobilde_IGLAND Servicesenter

IGLAND Servicesenter

I Mandal tar vi imot eldre og godt brukte vinsjer som trenger service eller en reparasjon. Med mange års erfaring og høy produktkunnskap er det lite, nærmest ingenting, som ikke kan fikses på våre vinsjer!

Selv om vinsjen er gammel eller så godt brukt at den begynner å takke for seg, vil det i mange tilfeller være mer lønnsomt å reparere den enn å kjøpe en ny. For mange har også vinsjene affeksjonsverdi og har kanskje gått i arv. Det er et produkt man vil ta vare på.

Hos oss har vi dyktige serviceteknikere som har vært en del av Igland i mange år, de kjenner vinsjene våre ekstremt godt.

Sesongklargjøring:

Vi lanserer nå en 20-punkts sjekk av din vinsj, med test av bl.a. brems, clutch, hydraulikktrykk og elektro/fjernkontroll. Sesongklargjøring er ment for operative vinsjer, og ikke de som har stått ubrukt i flere år.
Fast pris er kroner 3.000. Evt. deler kommer i tillegg.

Full overhaling/service:

Full overhaling og service på gamle vinsjer har tatt seg veldig opp i 2023.
Vi får inn 4-5 oppdrag ukentlig, der gamle vinsjer blir som nye.Vi ser også en større og større trend i at gamle vinsjer oppgraderes med dagens radiostyring.

bilde
bilde
bilde
bilde
bilde

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kundesenter for nærmere informasjon når det gjelder bestilling av sesongklargjøring og/eller service, full overhaling og oppgradering!

Tlf: + 47 37 25 62 00

E-post: service.igland@nosted.com
Eller fyll ut kontaktskjemaet under.